Plodina | Škodlivý činiteľ | Koncentrácia v % | Dávka do 10 L vody na 100m² | Čakacia lehota v dňoch | Povolené kombinácie a poznámky |
Zelenina | Hubové, bakteriálne a vírusové choroby | 15 - 20 ml | 15 - 20 ml | 0 | V čase intenzívneho rastu pri signalizácii tlaku chorôb, môžete použiť dva a viackrát počas vegetácie. |
Poľnohospodárske plodiny | Hubové, bakteriálne a vírusové choroby | 15 - 20 ml | 15 - 20 ml | 0 | V čase intenzívneho rastu pri signalizácii tlaku chorôb, môžete použiť dva a viackrát počas vegetácie. |
Ovocné dreviny | Hubové, bakteriálne a vírusové choroby | 15 - 20 ml | 15 - 20 ml | 0 | Použitie na začiatku vegetácie a potom podľa signalizácie. |
Broskyne | Kučeravosť listov broskýň | 15 - 20 ml | 15 - 20 ml | 0 | Postrek je potrebné vykonať na jar v čase nalievania pukov až do kvitnutia stromov. V prípade pretrvávania priaznivých podmienok šírenia infekcie (chladné a vlhké počasie pred kvitnutím) postrek treba opakovať v 7-10 dňových intervaloch. |
Vinič | Hubové, bakteriálne a vírusové choroby | 20 - 30 ml | 20 - 30 ml | 0 | Použitie na začiatku vegetácie a potom na začiatku formovania plodov. |
Maliny | Hubové, bakteriálne a vírusové choroby | 20 - 30 ml | 20 - 30 ml | 0 | Použitie na začiatku vegetácie a potom na začiatku formovania plodov. |
Ríbezle | Hubové, bakteriálne a vírusové choroby | 20 - 30 ml | 20 - 30 ml | 0 | Použitie na začiatku vegetácie a potom na začiatku formovania plodov. |
Egreše | Hubové, bakteriálne a vírusové choroby | 20 - 30 ml | 20 - 30 ml | 0 | Použitie na začiatku vegetácie a potom na začiatku formovania plodov. |
Okrasné rastliny | Hubové, bakteriálne a vírusové choroby | 20 - 30 ml | 20 - 30 ml | 0 | Počas intenzívneho rastu a podľa signalizácie. |
Ruže | Hubové, bakteriálne a vírusové choroby | 20 - 30 ml | 20 - 30 ml | 0 | Počas intenzívneho rastu a podľa signalizácie. |